Címkék

áll (2) alvás (2) autó (3) beszél (1) betabruno (2) beteg (2) bringa (1) csajozás (1) csúszda (1) démon (1) dolgozik (1) erőszak (1) flickr (13) flitteres lfsz (1) fotó (2) grimasz (1) gyerek (1) haj (2) hülye (1) jár (1) játék (2) joghurt (1) kacsa (1) kaja (5) karácsony (3) kávé (2) kavicsevés (3) képesség (7) kert (1) klára (2) kórház (2) közlemény (2) kutya (2) lufi (1) március 15 (1) mászik (1) megszületett (1) meló (1) mérnök (1) mérnök úr (1) négykézláb (2) nevelés (2) nyár (1) olvas (2) ordítás (2) öregnéni (2) pocak (1) pornó (1) q (1) retrospektív (2) retrospketív (1) sátán (1) shit (1) sör (3) súlyos (1) svájc (1) szemüveg (1) szókincs (6) szolgálati (8) szülinap (1) tavasz (1) tervezés (1) torta (1) traktor (1) túra (1) u2 (1) újszülött (3) ül (1) űrlény (1) vásárlás (2) vonat (1) zorró (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2006.01.22. 22:27 rl

Gondos tervezés

Csúnyán előreszaladtunk az időben, mert apát annyian piszkálták a fotók miatt, hogy belefáradt és a felfokozott érdeklődést az előző képpel gondolta kielégíteni. Nem sikerült. Ezért most megint képek jönnek. Az elejéről, a mérnöki munka, a pontos és gondos tervezés időszakából:

Készül a sablon. A január 3-i eredményhirdetés tényeinek ismeretében úgy gondoljuk, még jól jöhet az esetleges újabb egyed tervezésekor. Ilyen lett:

Nyugi, most töltöm fel azokat a képeket, melyeket már valóban Brúnóról csináltunk....Nyugi...Lassú a net....És még nincsenek elnevezve, meg dátumozva, úgyhogy lehet, hogy az egyiken még 1 napos, a következőn meg három...Ha valaki észreveszi...

Brúnó már legalább fél órája megszületett és ismerkedik a környezetével...Beszédes tekintete a következő gondolatokra enged következtetni: "Baszki, ez pont úgy néz ki, mint a margitkórház...Itt tápszerezik az újszülötteket...Mért nem vagyok dzsedi..Hmmm..."

"Anyával gettózunk a margitban...Vaságyak, meg csecsemők mindenütt...Hova születtem...Kíváncsi vagyok, hova visznek haza..."

Brúnó világoskék karperecével villant a többiek előtt, miközben jobb kezével (rendezői bal) a felnőtt férfiakra jellemző vakaródzást folytat, persze csak a képen, igazából nem is, csak úgy látszik, az apa meg hülye, tudjuk, hallottuk, de nem változunk...

Különös lehet az élet úgy, hogy a végtagjaink még alvás közben is azt csinálnak, amit akarnak: "A méhbe akarok mennniiii!!!!!" (Anya úgy is sok vasat eszik...)

Ez az egyik kedvencem. Bocs, Brúnó, muszáj ideraknom. Koncepcióm szerint itt Brúnó azokat a főnöki arckifejezéseket gyakorolja, melyektől összefossa majd magát minden alkalmazott...

Na, a gyengébb idegzetűek kedvéért egy konvencionális alvóskép. Elképesztően jól néz ki a gyerek...(Most nyitunk egy sört anyával, hogy legyen teje, aztán még feltöltök egy kártyányi képet. (És később le is töröltem őket, hogy ide kattintva jóval több legyen belőlük..)

Szólj hozzá!

Címkék: flickr újszülött kórház tervezés pocak


A bejegyzés trackback címe:

https://bruno.blog.hu/api/trackback/id/tr7149864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása