Címkék

áll (2) alvás (2) autó (3) beszél (1) betabruno (2) beteg (2) bringa (1) csajozás (1) csúszda (1) démon (1) dolgozik (1) erőszak (1) flickr (13) flitteres lfsz (1) fotó (2) grimasz (1) gyerek (1) haj (2) hülye (1) jár (1) játék (2) joghurt (1) kacsa (1) kaja (5) karácsony (3) kávé (2) kavicsevés (3) képesség (7) kert (1) klára (2) kórház (2) közlemény (2) kutya (2) lufi (1) március 15 (1) mászik (1) megszületett (1) meló (1) mérnök (1) mérnök úr (1) négykézláb (2) nevelés (2) nyár (1) olvas (2) ordítás (2) öregnéni (2) pocak (1) pornó (1) q (1) retrospektív (2) retrospketív (1) sátán (1) shit (1) sör (3) súlyos (1) svájc (1) szemüveg (1) szókincs (6) szolgálati (8) szülinap (1) tavasz (1) tervezés (1) torta (1) traktor (1) túra (1) u2 (1) újszülött (3) ül (1) űrlény (1) vásárlás (2) vonat (1) zorró (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2006.12.08. 11:23 rl

Mérnök Úr

Most se kép, se hang, csak egy rövid riport Brú képességeinek rohamléptű fejlődéséről. Tegnap rájött, hogy finom, de határozott csuklómozdulatokkal le tudja csavarni a kupakot bármiről, ami menetes elgondolás szerint működik. Nem tudom, más gyerekek hogyan csinálják mindezt alig 12 hónaposan, de ha valakinek ilyenje van, az ne írja meg kommentben, mert szeretném zavartalanul kiélvezni a büszkeség perceit.  

Ha valakinek még ez sem elég meggyőző, annak elmondom, hogy a Mocsári Rém kábé egy hete tornyokat épít kockákból, holott tankönyvi értelemben még a pusztítás korszakában van (azért ezt is gyakorolja eleget)!!!

Sőt, két nappal ezelőtt kinyitotta a gyerekzárat a fürdőszoba-szekérnyen, ami a vécé mellőll lenyúlható egy tekercsen felül további 10 guriga letekerhető vécépapírt tartalmaz, kiemelt célpont tehát, nem csoda, hogy ezzel kezdte...

A tévén található gombokra egy hónapja kellett beüzemelni a gyerekzárat, mert addig kapcsolgatta a csatornákat, amíg rajzfilmre nem bukkant...

A manuális és szellemi teljesítmények mellett Brumi kábé fél perc önálló álldogálási rekordot tart, de a végén mindíg rájön, hogy nem kapaszkodik és akkor úrrá lesz a bizonytalanság és letottyan, vagy pánikszerűen megragad valami stabil valamit. Emellett rengeteget kell vele járkálni, így nem kétséges, hogy pár héten belül beszámolhatok az első tétova lépések megtételéről is.

A manó egyébként majd két hétig beteg volt, ami jelentősen csökkentette az alvásra fordított időt is, úgyhogy remélem karácsony körül nem kell mással foglaloznunk, mint alvással és a blog renoválásával. Mindenesetre ez lesz az utolsó karácsony, amikor az ajándékokat hanyagul el lehet szórni a spájzban anélkül, hogy Brumi kitúrná őket... Kíváncsi vagyok, mit szól majd a szerzeményekhez... Fel kellett zárkóznunk az igényeihez, mert a saját játékai egy idő óta nem mozgatják meg a fantáziáját, csak a szekrények és fiókok tartalma érdekli, illetve a számítógép és minden más, aminek birtoklása őt is a felnőtt világhoz kapcsolja. Jellemző példája ennek, hogy múlt héten megkaparintott egy jó csajokkal megrakott fehérnemű-prospektust. Becipelte az asztal alá, ahol a legnehezebb utolérni és élvezettel végiglapozgatta az egészet. Más újságokkal kevésbé toleráns, ha nincsenek benne babák, vagy csajok, azonnal kivégzi, rosszabb esetben megeszi őket. Az újság olyan állapotban került ki az asztal alól, mintha Spéter Erzsébet lapozgatta volna egy divatbemutatón, nyilván nézegetni akarja később is.

Karácsonyra kap motort, csak az életérzés miatt...

1 komment

Címkék: karácsony képesség mérnök úr


A bejegyzés trackback címe:

https://bruno.blog.hu/api/trackback/id/tr6751054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dors Venabili 2007.08.18. 15:03:29

Most találtam erre a jópofa kis blogra :)
Hahahaha! Az én nagyobbik fiam is elmarta az intimissimi katalógust úgy másfél éves korában és lapozgatás közben közölte: nagy cici! :)
Brúnó tüneményes! Tetszik a stílusod, hozzáállásod!
süti beállítások módosítása