Címkék

áll (2) alvás (2) autó (3) beszél (1) betabruno (2) beteg (2) bringa (1) csajozás (1) csúszda (1) démon (1) dolgozik (1) erőszak (1) flickr (13) flitteres lfsz (1) fotó (2) grimasz (1) gyerek (1) haj (2) hülye (1) jár (1) játék (2) joghurt (1) kacsa (1) kaja (5) karácsony (3) kávé (2) kavicsevés (3) képesség (7) kert (1) klára (2) kórház (2) közlemény (2) kutya (2) lufi (1) március 15 (1) mászik (1) megszületett (1) meló (1) mérnök (1) mérnök úr (1) négykézláb (2) nevelés (2) nyár (1) olvas (2) ordítás (2) öregnéni (2) pocak (1) pornó (1) q (1) retrospektív (2) retrospketív (1) sátán (1) shit (1) sör (3) súlyos (1) svájc (1) szemüveg (1) szókincs (6) szolgálati (8) szülinap (1) tavasz (1) tervezés (1) torta (1) traktor (1) túra (1) u2 (1) újszülött (3) ül (1) űrlény (1) vásárlás (2) vonat (1) zorró (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2007.02.13. 12:23 rl

Fizetős pornó site lehet a Betabruno? (Betabruno)

A Betabruno néven elhíresült ifjusági terrorszervezet a napokban tartott elnökségi ülésen határozatot fogadott el arról, hogy bár ez az alapítás ihletett pillanatában jó ötletnek tűnt, a blog elkészítése valójában hülyeség volt. A későbbiek során az is lehet, hogy pornó oldalként működik tovább!

 

A határozat elfogadását követően a Betabruno felvételét kérte a lényegesen jobban működő, ám erőforrás problémákkal küszködő Brunoblog szervezetébe. A fúzió eredményeként a már elkészült, nem különösebben tetemes mennyiségű anyag a jövőben a Brunoblog postjai között lesz olvasható.

A Betabruno azonban nem szűnik meg teljesen. A tematikus blog mindkét fél szerint fontos és a nemzeti kultúra szempontjából rendkívül hasznos, előremutató és hiánypótló kezdeményezés, folytatása nem lehet a napi politika, vagy rövid távú gazdasági érdekek függvénye.  Újabb postok várhatók, melyek immár a Brúnóblogon, a betabruno kategóriába gyűjtve szerepelnek majd.

Az eredeti oldal mindemellett továbbra is üzemel, bár a tartalom már nem frissül rajta többé. A szervezet szerint múzeumot kellene berendezni rajta, amely emléket állít minden nagyívű, ám teljességgel megalapozatlan projektnek. Ha nem sikerül megeggyezni a kultúrális hasznosítás feltételeiről, a blog fizetős pornó oldalként funkcionál majd.

A blog fennállása során egyetlen komment érekezett, melyet ez úton is köszönünk valami Lamorak nevű lelkes olvasónknak...

(A rejtélyek kedvelőnek eláruljuk, hogy a fentebb is látható, eredeti Betabruno fejléc háttérképe Baló György lángoló oktáviáját ábrázolja.)

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati pornó betabruno


A bejegyzés trackback címe:

https://bruno.blog.hu/api/trackback/id/tr7551092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása