Címkék

áll (2) alvás (2) autó (3) beszél (1) betabruno (2) beteg (2) bringa (1) csajozás (1) csúszda (1) démon (1) dolgozik (1) erőszak (1) flickr (13) flitteres lfsz (1) fotó (2) grimasz (1) gyerek (1) haj (2) hülye (1) jár (1) játék (2) joghurt (1) kacsa (1) kaja (5) karácsony (3) kávé (2) kavicsevés (3) képesség (7) kert (1) klára (2) kórház (2) közlemény (2) kutya (2) lufi (1) március 15 (1) mászik (1) megszületett (1) meló (1) mérnök (1) mérnök úr (1) négykézláb (2) nevelés (2) nyár (1) olvas (2) ordítás (2) öregnéni (2) pocak (1) pornó (1) q (1) retrospektív (2) retrospketív (1) sátán (1) shit (1) sör (3) súlyos (1) svájc (1) szemüveg (1) szókincs (6) szolgálati (8) szülinap (1) tavasz (1) tervezés (1) torta (1) traktor (1) túra (1) u2 (1) újszülött (3) ül (1) űrlény (1) vásárlás (2) vonat (1) zorró (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2007.02.26. 12:26 rl

Brú egy napja

Ez a mai napunk:

Állva közlekedik mindenhová, egyre magabiztosabban. Ha rájön, ötször körüljárja a konyhában az oszlopot, mint akit beprogramoztak, koncentrál, nem mer oldalt nézni, csak egy, előre kiszemelt pontot követ a tekintetével, nem akar véteni, mert felborul.

Nehezen evett délben, de aztán rájöttem, hogy ha kiveszem a székéből, és én is elkezdek tápolni, megkívánja ő is. Így is lett, bár kicsit becsaptam, mert áttúrtam az ő kajáját az én tányéromra, és azzal etettem - így szépen megevett egy hatalmas adagot. Elment egy kicsi körre, játszott egy csöppet, aztán jött anyához tankolni. A felétől tehát állva evett, de evett legalább.

Aztán nehezen indultunk neki sétálni, de aztán jól alakult - jó nagy hintázás, kavicsevés, csúszdázás, libikókázás, amit Brúnó szabad stílusban művel (ez látszik a képeken is), majd küzdelem a babakocsi ellen, és irány haza. Útközben babatalálkozó a flaszteren, öreganyó beszól, hogy túl sokan vagyunk,nem hagyunk helyet másoknak,de se sebaj, nem bánkódunk, mi is beszólunk neki, mert az ő hájasseggű kutyája húgytócsáját meg mi kerülgetjük a babatrabikkal.

Későn érünk haza, Brumi kóvályog, nem húzom tehát az időt, beletöltök egy adag műtejet - már közben bóbiskol, a végén meg mutatja az ágyat, hogy neki oda kell most landolnia, de gyorsan, mert baj lesz.A szobából kifele menet követ még a tekintetével, majd küld egy anyakönnyfakasztó csókot. Azóta csönd van...

(2007. február 6.)

Szólj hozzá!

Címkék: kaja kutya kavicsevés öregnéni


A bejegyzés trackback címe:

https://bruno.blog.hu/api/trackback/id/tr4851093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása