Címkék

áll (2) alvás (2) autó (3) beszél (1) betabruno (2) beteg (2) bringa (1) csajozás (1) csúszda (1) démon (1) dolgozik (1) erőszak (1) flickr (13) flitteres lfsz (1) fotó (2) grimasz (1) gyerek (1) haj (2) hülye (1) jár (1) játék (2) joghurt (1) kacsa (1) kaja (5) karácsony (3) kávé (2) kavicsevés (3) képesség (7) kert (1) klára (2) kórház (2) közlemény (2) kutya (2) lufi (1) március 15 (1) mászik (1) megszületett (1) meló (1) mérnök (1) mérnök úr (1) négykézláb (2) nevelés (2) nyár (1) olvas (2) ordítás (2) öregnéni (2) pocak (1) pornó (1) q (1) retrospektív (2) retrospketív (1) sátán (1) shit (1) sör (3) súlyos (1) svájc (1) szemüveg (1) szókincs (6) szolgálati (8) szülinap (1) tavasz (1) tervezés (1) torta (1) traktor (1) túra (1) u2 (1) újszülött (3) ül (1) űrlény (1) vásárlás (2) vonat (1) zorró (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2007.09.20. 10:12 rl

Vonatmánia

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést, Brumi jól van, sőt, remekül, bár ez néha hihetetlenül fárasztó is egyben... Megtanult rosszalkodni, ravaszkodni és agyafúrt megoldásokkal kijátszani a kötelező köröket. Nagyon okos. De tényleg. Néha elképesztő dolgokat művel. És vonat/villamos/versenyautó mániás. De leginkább vonat.

Húsz hónapos múlt nemrég, és vonatokat, mozdonyokat, villamost és autókat rajzol olyan minőségben, hogy aki nem ismeri ebbéli vonzódását, az is járművet lát a képeken.

Közel lakunk a Délihez, és ez lényegében meghatározza a séták útvonalát és sokszor a tematikáját is. A játszótérnél sokkal izgalmasabb a sínek mellett állva nézni az érkező vonatokat, de ha mégis a térre megyünk, útba kell ejteni legalább egy megfigyelő állást, ahonnan el lehet csípni egy-egy szerelvényt.

Régóta nem frissítettem és most a legfrissebb, tegnapi képeket vettem elő az újraélesztéshez, de ezeken nem látszik, hogy folyamatosan beszél és néha azt mondja, hogy "apa hiányzik", vagy hogy "apa, csinájunk kábét", és az sem, hogy "menyünk kiándulni eedőőbe".

Másszóval remekül szórakozunk, csak mostanság a blogírás nehezen ment. Bocs, Brumi.

 

1 komment

Címkék: kávé vonat beszél


A bejegyzés trackback címe:

https://bruno.blog.hu/api/trackback/id/tr2171103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.20. 17:38:23

Nademárvégre!:-)))
Még mindig jófej kispasi! Mennyit nőtt!!!??? És milyen jó a sérója!:-)
Meg a képek is. BBanyu csinálta?
Imádom a habverőset!
Azért ne elégedj meg, ennyivel nem szúrhatod ki a szemünket!!!!
:-)
süti beállítások módosítása