Címkék

áll (2) alvás (2) autó (3) beszél (1) betabruno (2) beteg (2) bringa (1) csajozás (1) csúszda (1) démon (1) dolgozik (1) erőszak (1) flickr (13) flitteres lfsz (1) fotó (2) grimasz (1) gyerek (1) haj (2) hülye (1) jár (1) játék (2) joghurt (1) kacsa (1) kaja (5) karácsony (3) kávé (2) kavicsevés (3) képesség (7) kert (1) klára (2) kórház (2) közlemény (2) kutya (2) lufi (1) március 15 (1) mászik (1) megszületett (1) meló (1) mérnök (1) mérnök úr (1) négykézláb (2) nevelés (2) nyár (1) olvas (2) ordítás (2) öregnéni (2) pocak (1) pornó (1) q (1) retrospektív (2) retrospketív (1) sátán (1) shit (1) sör (3) súlyos (1) svájc (1) szemüveg (1) szókincs (6) szolgálati (8) szülinap (1) tavasz (1) tervezés (1) torta (1) traktor (1) túra (1) u2 (1) újszülött (3) ül (1) űrlény (1) vásárlás (2) vonat (1) zorró (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2006.04.26. 14:14 rl

Brúnó olvas!

Amint az az elmúlt, csaknem négy hónapban már minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, ez a blog sem az elvakult perfekcionizmus szálracsiszolt rozsdátlanságát, sem a napi rutin folytonosságát nem kalapálhatja a cégérére. Különösen jól érzékelteti ezt az elmúlt, csaknem két hónap, amikor hozzá sem szagoltam és az elmúlt, csaknem negyed óra, amíg megpróbáltam felidézni a pesszvördöt és a logint - ehhez itten...

 Mindenkinek, aki a sors alacsony tréfái, vagy a fizikai távolság okán eddig nem találkozott személyesen Brúnóval és ennek okán megengedte magának azt a feltételezést, hogy valójában nincs is gyerekünk, a képeket pedig az internetről ollóztuk össze, szeretnénk üzenni, hogy ez hülyeség. A tárgyi bizonyítékok pedig alant:

A képen a print média iránti, szinte már szakmai érdeklődés mellett jól megfigyelhető a Brúnó füle mögött elhelyezkedő, sámánisztikus hajtincs, ami születése pillanatától ősz.

Meg kopasz is néhol...

It’s such a sad old feeling
The fields are soft and green
It’s memories that I’m stealing
But you’re innocent when you dream
When you dream

Szevasztok!

 

Jó éjszakát!

 

Több kép erre...

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati alvás olvas


A bejegyzés trackback címe:

https://bruno.blog.hu/api/trackback/id/tr3350721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása